Pozvánka na SHOW 2012 - Silicon Hill

S jarem a prvními slunečními paprsky se objevují hudební open air festivaly. K těm tradičním pražským se už bezpochyby počítá SHOW – Silicon Hill Open Wednesday.
Letošní, již čtvrtý ročník se koná tradičně v areálu kolejí Strahov a to ve středu 25. dubna 2012.
Ačkoli přípravy začnou již v ranních hodinách, ta pravá SHOW začne až v 15h, aby všichni stihli v pohodě dorazit ze školy, z práce a odpočinou si od každodenních povinností. Decibely se rozezní hned na třech stage – hlavní, na bloku 10 a elektrostage.  S úderem sedmnácté hodiny se rozběhně v závislosti na počastí i doplňkový program v podobě zápasů v bahně určené primárně pro slečny a rovněž soutěž Strahov Strongest man, která si klade za cíl odhalit skutečně toho největšího siláka pod strahovským sluncem.

VEŠKERÉ AKTUÁLNÍ INFORACE O AKCI JSOU NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH SHOW.

Svou účast samozřejmě můžeš potvrdit i prostřednictvím sociální sítě facebook :-)

„SHOW je festival pořádaný studenty pro studenty, proto i letos je vstup zdarma. Důležité je, aby vyšlo počasí,“ řekl Viktor Bohuslav Bohdal, student fakulty elektrotechnické, jeden z hlavních organizátorů.
SHOW si klade za cíl dát šanci převážně studentským kapelám, aby si jejich členové mohli vyzkoušet, co to znamená „velké publikum“, přeci jen ne každé kapele se podaří zahrát si před davem čítajícím přes tisíc lidí. Moderátorem akce bude osvědčený Zdeněk Horák.
Neváhejte a přijďte, těšit se můžete na kapely IMODIUM, STICXX, EXOTS, MORNING MANIAC MUSIC, NIGHT BEFORE THE END, WADE, BLACK VELVET SUICIDE, SWEET ZONE, ÄEMÄN KÄKI, BLOODLINE, MRAZÁK. Budete se moci občerstvit chlazeným pivkem a mňamkami na doplnění figury.
Jste srdečné zváni!


Pavla Slezáková | 1. Duben 2012 | Akce

Komentáře k článku

Flip 20.4.2016 03:56:
I hate my life but at least this makes it berlabae.
Mickey 20.4.2016 21:56:
Thiinnkg like that shows an expert at work http://plqhca.com [url=http://djhtvugls.com]djhtvugls[/url] [link=http://jckygyjfmwl.com]jckygyjfmwl[/link]
Colonel 21.4.2016 04:52:
Reading this makes my <a href="http://zsfzxniyb.com">densiiocs</a> easier than taking candy from a baby.

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.