Silicon Hill party na Hvězdě – reportáž - Silicon Hill

Mimo náročné vstřebávání informací na infoschůzkách připravila sekce PR klubu Silicon Hill ve spolupráci s klubem Hvězda jedinečnou Silicon Hill party na Hvězdě! Konala se ve středu 13. října 2010. Pouze pro členy klubu Silicon Hill platilo zvýhodněné vstupné pouhých 20Kč.  Samozřejmě podmínkou bylo znát své UID, což (jak se ukázalo u vchodu) činilo některým potíže a číslo z nich lezlo jak z chlupaté deky, ačkoli bylo všude prezentováno, že znalost svého UID je bezpodmínečná.

Martin a Šárka (z projektu Taneční na Strahově), zdroj: Pavel Cizner

DJ Pivosch začal pozvolně svými hity v půl deváté, ale přítomné pořádně rozehřál až hlas moderátora, Zdeňka Horáka (Czenda), prezidenta Studentské unie ČVUT. Byl to právě on, který pozval publikum na úžasné taneční vystoupení Martina a Šárky! Lektoři projektu Taneční na Strahově předvedli, jak se umí vlnit v rytmu latiny a některým pánům v prvních řadách až přecházel zrak…

Z reproduktorů se valil jeden hit za druhým, hladina alkoholu se zvedala, přišel tedy čas na soutěž o nejšílenější tanec. Vítěz předvedl opravdu maximum, takže odměna v podobě piva pro něj a jeho tři kamarády byla zasloužená.

Vítěz soutěže o nejšílenější tanec, zdroj: Pavel Cizner

Vítěz soutěže o nejšílenější tanec, zdroj: Pavel Cizner

Se školním životem na Strahově je spjata autobusová linka č. 143, která sváží studenty do Dejvic často velice přeplněná. Nebyli by to ale strahováci, kdyby si z toho neudělali srandu a tak vznikla další soutěž s názvem „Jízda 143″. Moderátor vybral tři řidiče, kteří si během songu našli své cestující. Cílem hry bylo naskládat na vymezený prostor co nejvíce cestujících. Na vše dohlíželi revizoři. Vítěznému řidiči se povedlo neskutečné – nacpal do své „143″ neuvěřitelných 23 studentů!

Někteří z cestujících hvězdové 143, zdroj: Pavel Cizner

Organizátoři měli v záloze ještě další soutěže například „molekuly“. Vzhledem k pokročilé noční hodině a tomu, že příchozí se dokázali zabavit i bez soutěží se tedy další hry odsunují na případnou Silicon Hill party na Hvězdě s pořadovým číslem dvě ;-)


Pavla Slezáková | 16. Říjen 2010 | Akce

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.