Ohlédnutí za SHOW - Silicon Hill

Již od brzkého rána byla na Strahově vidět nezvyklá aktivita. O rozruch se postaraly přípravy na letošní akci SHOW neboli Silicon Hill Open Wednesday.   Připravovalo se ledacos, bazén s blátem, podium pro kapely, stolní hry. Nejdůležitější pro většinu návštěvníku byl však hlavní stan s občerstvením a pivem! Toho se za středeční večer a noc vypilo požehnaně. Fronty dosahovaly nekonečné délky a obsluha se nezastavila.

Vše vypuklo už okolo třetí hodiny, kdy na hlavní stage vystoupil místní mladý hudebník zvaný PES. Poté jsme se mohli přesunout o pár kroků dál a nedaleko bloku 4 sledovat souboj těch nejsilnějších mužů ze Strahova. Odehrávalo se zde první kolo soutěže Silicon Hill Strongest Man. To sklidilo potlesk a obdiv všech přítomných.

STOH, zdroj: Jan Müksch

STOH, zdroj: Jan Müksch

Pokud by vás ani taková věc nezaujala, měli návštěvníci možnost setrvat u podia a poslouchat další vystupující, kterými bylo seskupení říkající si Džem Sešn. Kdo nezaváhal a přiběhl alespoň na moment, užil si příjemnou chvíli s melodickou hudbou.

Pozdní odpoledne přineslo asi nejlákavější část celé akce SHOW. Pátou hodinou vypukly zápasy v bahně. To zaujalo přinejmenším každého muže v okolí desítek metrů. Boj byl až neuvěřitelně vyrovnaný, ale vítězka je vždy jen jedna. Pro tento rok získala pomyslný pás bojovnice Pavla Bláhová.

Od špíny, potu i řevu se přesuneme o kousek dál. Přesněji mezi bloky 6 a 7, kde STOH ochotně připravil spoustu her pro volný čas. Místní klub Čajovna se též pochlubil. Postavil stan, kde se pil ten nejlahodnější čaj a kouřil ten nejchutnější tabák.

Večerní program odstartoval doc. Ing. Josef Jettmar, CSc., prorektor pro studium a studentské záležitosti ČVUT. Proběhlo též předání cen vítězům soutěží a přivítání stále se zvětšujícího osazenstva.

doc. Ing. Josef Jettmar, CSc., zdroj: Jan Müksch

doc. Ing. Josef Jettmar, CSc., zdroj: Jan Müksch

Na ploše mezi bloky měl svůj stan Red Bull, který vyhlásil soutěž kreativnosti. Celý večer tak zaměstnával mozek a ruce všech šikovných i těch méně šikovných dobrovolníků. Ti z plechovek od pití stavěli neuvěřitelná díla.

Atari Terror, zdroj: Jan Müksch

Atari Terror, zdroj: Jan Müksch

Když na Strahov padla tma, nebylo již na co čekat. Na podium se postavila skupina Atari Terror a v kotli posluchačů vypuklo naprosté peklo. Moderní hudba, která roztančila celé nádvoří, neměla konce a zpěváci dobře věděli, co mají lidem dát.

Celým dnem nás provázel moderátor z rádia Fajn Zdeněk Horák aka Czenda.

Za zmínku jistě stojí elektrostage, kde si přišli na své příznivci novějších stylů a trendů v hudbě. Také klub 007 měl nabitý večerní program. Kdo přišel, nelitoval.

Báječná hudba zněla celým Strahovem a to vše dodalo nezapomenutelné atmosféře letošní akce SHOW. Všem děkujeme za příjemný zážitek, a těšíme se opět příští rok!


Jan Müksch | 2. Květen 2011 | Akce

Komentáře k článku

Igor 7.7.2015 05:02:
This is very interesting, You're a very slilked blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I've shared your site in my social networks!
Zeal 10.7.2015 05:52:
That's a nicely made answer to a chinlelgang question http://zhhjmkrav.com [url=http://tgfeeloe.com]tgfeeloe[/url] [link=http://tslicflrfdt.com]tslicflrfdt[/link]
Tiana 11.7.2015 23:12:
Hello there, just became alert to your blog <a href="http://abixmgpdne.com">thugorh</a> Google, and found that it's really informative. Ia1a6m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
Bobcat 11.5.2016 15:33:
hello!,I love your writing very much! percentage we keep up a concosperdenre extra about your article on AOL? I require a specialist in this house to solve my problem. May be that is you! Taking a look ahead to peer you.

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.