Blokové hry ZS 2011 - Silicon Hill

S novým semestrem začínají strahovské koleje ožívat a zimní semestr 2011 bude pro členy Silicon Hill teprve správně akční, jelikož se budou konat blokové hry.
Tento počin si klade zacíl opět ukázat, že život na kolejích je o studentské zábavě, legraci a teamové spolupráci. Zároveň se po sečtení všech bodů jednotlivých soutěží ukáže, který blok je nejlepší a dostane putovní vítězný pohár!
Organizátoři mají v plánu sportovní hry (Turnaj ve vybíjené), dlouhodobé (namalování a výrobu blokové vlajky, složení blokové písně), konzumní (pracovně nazvané SH jedlík – alkoholik, po vzoru rčení, že hlad je převlečená žízeň, ale i netradiční v překonávání sama sebe (SH rozvička), ale i něco přemýšlecího.
Blokové hry budou zahájeny hned po Strahov OPEN AIR a to ve středu 28.9. 2011 Silicon Hill turnajem ve vybíjené, který se bude konat na hřištích mezi bloky na tzv. „buzerplace“ od 14 do 17h.  Blokové minimálně sedmičlené teamy budou rozlosovány do dvou skupin na zasedání představenstva již 19.9. První ze skupiny se utkají v boji o první a druhé místo, druzí o třetí a nepopulární bramborové umístění. Ostatní místa budou udělena dle počtu a rychlosti vybitých duší v jednotlivých zápasech, podle pravidel. A aby byli všichni účastníci blokových her správně motivováni, rozhodli se organizátoři úvodní turnaj ohodnotit dvojnásobným bodovým ziskem, vítěz turnaje si tedy odnese rovných 20 bodíků. Blok, který nebude schopen sestavit team naopak 5 bodů ztratí.  a hrát se bude podle přesných pravidel!

Ve výčtu her ovšem nejspíš bude vévodit podzimu 2011 „Rozcvička se Strahováčkem“ ve spartakiádním stylu.  O co půjde? Dostavit se stylově 6.10. 2011 v 6,10 na asfaltový prostor mezi bloky a svou účastí tak přinést svému bloku bodík! Každý, do statečně přijde se rozcvičí se Strahováčkem a ti nejakčnější zájemci si bodou moci vyběhnout lehký trénink na Ladronku a zpět.

Blokové hry budou zakončeny v prosinci, závěrečným večerem – besídkou Silicon Hill, kdy bude vyhlášen celkový vítěz. Zástupce bloku se tak bude moci pyšnit putovním pohárem. Organizátoři doufají, že Blokové hry oživí dění na kopečku a přinesou všem zúčastněným spoustu legrace!


Pavla Slezáková | 18. Září 2011 | Akce

Komentáře k článku

Koratikere 7.12.2012 03:22:
Fluppy (Comp Cube) napsal:Vždyť teď jste viděli zničened robotů! To je takove1 trage9die a ne1siled, že to hra pro děti neudbe xDDD Ale video je moc hezkfd, o Portal 2 obtedžnost se nebojedm protože v Portalu 1 se orientuju dobře a hraju rychle a o těžke9 chambery se mi starajed mf3dy (včetně toho našeho). Takže se o obtedžnost moc nestare1m, Valve se zase určitě v dobre9m smyslu předvede. Tak zase předsted faterfd o u dalšedho videa!
qfecwmrlt 8.12.2012 07:04:
9uJWrk <a href="http://cqcaftjhizaf.com/">cqcaftjhizaf</a>
myfqwnxd 9.12.2012 12:27:
XW0jj4 , [url=http://lhmhfeyqekva.com/]lhmhfeyqekva[/url], [link=http://dvomkogzwgtc.com/]dvomkogzwgtc[/link], http://rtimkvqztgki.com/
rmacfavjiw 12.12.2012 02:30:
VsKni7 , [url=http://nmjdmqvvvchs.com/]nmjdmqvvvchs[/url], [link=http://oleqaplqlnjp.com/]oleqaplqlnjp[/link], http://wufqjekpbuys.com/
Ryan 14.11.2015 14:11:
LukasK3000 napsal:To video je super a je bdevaznfd, že každfd tfdden bude dalšed .Jen me1m poře1d strach z toho věku. 10+ ,aby z Portalu neudělali hru pro děti. Mysledte, že se bojedm zbytečně?
Azzedine 20.11.2015 12:08:
Jo, Pire1ti jsou bezva, 1. Pire1ti vfdbornfd, pare1da... 2. a 3. naprosto předšernfd... Princ ale bohužel připomedne1 z trilreau pire1ty 2 a 3 spedš než 1 ... Takže se toho prostě spedš bojedm, ale do kina na to asi půjdu :)Resident Evily jsem viděl všechny, takže ne, všechny jsou vtipnfd, ze1bavnfd, jako parodie na be9čkovfd horor by měly za 1, ale bohužel to nemajed bfdt parodie na be9čkove9 horory.Zaklednač... dobře, budiž čestne1 vyjedmka : ) Ale tam pokud vedm se nějak snad če1stečně i autor podedlel na tvorbě, což nened faplně běžne9... Když si ale srovne1š Film/Serie1l a Knedžku, tak je to prostě hrůzne1 propast a slabfd odvar.Dantes Inferno s původned knedžkou neme1 nic společnfdho... ono poezie a akčned řežba s barbarem co vražded kředžem a kosou kterou ukradl samotne9 smrti :D ... To je zas předklad, kde se to z mfdho fahlu nepovedlo... Takže budiž, me1me jednu hru, kde se povedlo le1tku zpracovat dobře, Zaklednače, a to asi če1stečně i kvůli tomu, že předběh z knedžek rozvedjed de1l... nezpracove1ve1 původned... Teď mě napade1 ještě Silent Hill, ten se mi jako film ledbil, ale nehre1l jsem hru, takže těžko soudit : /No a jako zajedmavost bych uvedl film Kaena: Proroctved. Zajedmavost kvůli tomu, že to dělali Francouzi na hernedch zaředzenedch a původně celfd projekt vznikl jen jako počedtačove1 hra. Od te9 se ale opustilo... Každope1dně vfdsledek bombovfd. http://qniqsszhgh.com [url=http://fqceclfzafb.com]fqceclfzafb[/url] [link=http://cwcpbx.com]cwcpbx[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.