Praha opět ožije hokejovým svátkem - Silicon Hill

TISKOVÁ ZPRÁVA

Čtvrtý ročník, čtyři univerzity, čtyři kotle fanoušků, čtyři moderátoři, bohatý doprovodný program a hlavně jiskrná atmosféra – to vše čeká na návštěvníky unikátního projektu Hokejové bitvy univerzit 2014. Své síly již tradičně poměří týmy  UK, ČVUT, VŠE a ČZU již 30. října v pražské Tipsport aréně.

Letošní ročník nabídne návštěvníkům a fanouškům řadu změn a překvapení. Tou zásadní prošla pozice moderátora, tedy spíše moderátorů v našem případě. Každý univerzitní tým bude zastupovat vlastní moderátor z dané školy, který své svěřence požene za vítězstvím a získáním putovního Poháru primátora, o který se bude bojovat. Těšit se tak můžete na Radovana Klučka, Štěpána Krpatu, Zdeňka Horáka nebo Romana Čermáka. Další novinkou, kterou pořadatelé připravili, bude dech beroucí přednes České národní hymny v podání sboru VŠE – Musica Oeconomica Pragensis. Velké finále pak bude pískat z pozice hlavního rozhodčího hokejová legenda pražské Sparty Petr Bříza.

Hokejová bitva univerzit 2014 je hlavně o hře, týmovém duchu a samozřejmě také o zábavě. Tu bude zpestřovat nejen čtveřice zkušených moderátorů, ale také například oblíbený “bečkocurling” hraný přímo na ledové ploše, světelná show, videomapping, zábavně zvěčněné situace ve Smileboxu a v neposlední řadě půvabné cheerleaders, které k hokeji neodmyslitelně patří. A kdo bude příjemně naladěn, může pokračovat na afterpárty přímo v prostorách haly. Svůj unikátní hudební mix představí DJka Fancy.

A aby toho nebylo málo, součástí každé vstupenky je 1+1 kupón do Premiere Cinemas, který slouží jako volná vstupenka na film. Návštěvníci a fanoušci Hokejové bitvy univerzit mohou také využít 50% slevu ze vstupného na hokejové utkání Sparta - Karlovy Vary.

Více informací na http://www.hokejovabitva.cz/.


Adam Hořčica | 22. Říjen 2014 | ČVUT

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.