Studentský ples ČVUT ve válečnickém stylu - Silicon Hill

Kdy: pátek - 15.3.2013 od 19:00 
Kde: Masarykova kolej ČVUT, Thákurova 1, Praha 6 – Dejvice - zobrazit mapu

Rádi Vás přivítáme již u TRAMTADADÁÁÁÁÁ, TRAMTADADAÁÁÁÁ, BUM, BÁC, FLÁK, PRÁSK, JAŮŮŮŮŮŮ, GRRRRRR, STŘEVA, KREV, MRTVOLA – DESÁTÉHO ROČNÍKU plesu studentů ČVUT, který bude tentokráte ve válečnickém stylu.

Termín je zvolen záměrně po zkouškovém období a to tak, abyste mohli zcela bez zábran, nervů a napětí vychutnatperfektní atmosféru, zatancovat, popít a celkově se výborně odreagovat.

Věříme, že se budou výborně bavit, jak milovníci valcu, valčíku a ostatních klasických tanců, tak i zastánci modernějších tanečních a populárních písní.

Bastila (akademická restaurace) zažijete příjemně pochmurnou atmosféru, přímo šitou na míru zabití, propíchnutí, klení a klábosení nad novými zbraněni a konflikty. Bude zde možnost pořádně prodrbnout všechny nepřátele, přátele, válečnice, válečníky, bojovníky, záporáky, klaďáky a jiná indiviua.

Chceš si hrát? Chceš si pořádně zaválčit? Tak potom je pro tebe určen Válečnícký klub, kde si rozhýbeš všechny údy těla, než o ně v litém boji přijdeš. Je zcela nepochybné, že o svou milou budeš muset svést litý boj s ostatními bojovníky a jen ten nejlepší se bude moci potěšit z následné odměny – zakrvaveného Herkula! Každopádně program započne od 19:30 a pokračovat bude do úplného vyčerpání posledního z Vás.

Těšíme se na každého člena akademické obce a to jak současné, tak i minulé, stejně jako na kolegy z jiných VŠ i ostatní, kteří svou přítomností zavítají na tuto jedinečnou akci.

Ples je nekuřácký. Kouření je možné pouze v prostoru "U Zakopané válečné sekery".


| 7. Březen 2013 | Akce

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.