InstallFest 2014 klepe na dveře - Silicon Hill


Rozšířit si obzory, nabýt nové zkušenosti, poznat prima lidi. To jsou přání drtivé většiny -nejen- vysokoškoláků. InstallFest k tomu přihazuje možnost dozvědět se navíc něco nového a zajímavého ze světa GNU/Linuxu.

InstalFest 2013

Další ročník věhlasné strahovské konference se blíží. InstallFest 2014 proběhne 1.-2. března 2014 ve školicím centru Silicon Hill na Strahově. Na tradiční víkendovou akci je jako každý rok vstup zdarma. Těšit se můžete nejen na přednášky s tématikou GNU/Linux od studentů, učitelů a specialistů v oboru, ale také praktickou část naplněnou praktickými workshopy.

Akce installfestů se vydaly na svou hvězdnou dráhu v Americe. Příznivci systému GNU/Linux tam často s instalací pomáhali méně zkušeným kolegům. Když se jich začalo scházet více najednou, rozhodli se dělat takzvané instalační festivaly, tedy installfesty. Na Strahově patří InstalFest mezi nejstarší klubové semináře. Vznikl už v roce 1999 a od té doby se rozrostl do akce s návštěvností kolem pěti set lidí denně.

Seminář pod záštitou klubu Sillicon Hill chce představit možnosti současných open source technologií široké veřejnosti. Vítáni jsou jak nadšení začátečníci, tak i pokročilí a ostřílení linuxáci. Pokud vás zajímají unixové operační systémy jako GNU/Linux a jejich software a zatím nemáte plány na první březnový víkend, přijďte do školicího centra Silicon Hill i vy!

Program akce a registrační formulář najdete na webových stránkách InstallFestu.


Olga Kořánková | 5. Únor 2014 | Akce

Komentáře k článku

Itoro 7.7.2015 12:47:
Perhaps it should relaly be extra that the inspiring important things that want undertaking now include serious science unmanned missions such as the Mars mission Curiosity but not manned missions.
Janessa 8.7.2015 08:07:
I'm <a href="http://nspngnpgim.com">imesserpd.</a> You've really raised the bar with that.
Johnavon 10.7.2015 06:07:
I'm quite pleased with the intaimofron in this one. TY! http://ilmpax.com [url=http://cerghubx.com]cerghubx[/url] [link=http://bkgjppksffo.com]bkgjppksffo[/link]
Amjad 11.7.2015 23:21:
Hi there! I know this is somewhat off topic but I was <a href="http://pfpyihmdfdc.com">wornneidg</a> if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one? Thanks a lot!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.