Den s Máchou na Petříně - Silicon Hill

Na den 1. 5. 2013 Muzeum Prahy v okolí Petřínské rozhledny připravilo program pro všechny, kteří se přijdou na Petřín tradičně políbit, ale nejen pro ně.

Od 14 hodin bude probíhat netradiční vystoupení moderního provazochodectví, tzv. slackline. Tuto novodobou a již oblíbenou zábavu si návštěvníci na místě mohou také vyzkoušet. Další připravenou akcí je flashmob a vystoupení kouzelníka Grina, který bude celou akcí provázet. K poslechu bude hrát australský muzikant Rowen Slocombe.

Během odpoledne je pro návštěvníky připraveno fotografování s Máchou. Fotografie, které si rovnou můžete odnést domů, budou také zveřejněny na facebookových stránkách Muzea. Součástí máchovského odpoledne je soutěžní anketa. Vyhlášení vítězů a sladká odměna čeká na návštěvníky každou hodinu. 

Předpokládaný konec akce je v 17 hodin.





| 23. Duben 2013 | Akce

Komentáře k článku

Halilah 27.6.2013 07:58:
Ve1žened štamgasti,snažedm se "přiživit" na jednom prjekotu (jsem tedy předživnedk?) a navedc dopsat favahu o chladně uvažujedcedm šedlenci Andersovi Behringovi Breivikovi. Je to trochu složite9, tak se na mě Informace nezlobte. Ač jsem u PC od re1na, na Hospůdku neme1m ani pomyšlened - jak spre1vně odhadl Drak. Až teď - a budu pse1t o Breivikovi.

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.