Silicon Hill Open Wednesday - Silicon Hill

show-plagatVe středu 20. května 2009 proběhla v areálu kolejí Strahov akce s názvem SHOW (Silicon Hill Open Wednesday) s podtitulkem Festival strahovských kapel. Průvodcovského slova se ujal Zdeněk Horák, prezident Studentské unie ČVUT.

Koncert začal několik minut po 15. hodině, na hlavním pódiu se vystřídaly kapely Vekaband, Destruktor, Radio kytara, Arnold Schwarzenegger, Kenny & JayBee, Galantní jelen a Kara Ben Mc. Klub 11 poskytoval zázemí pro druhou stage, kde se představila seskupení Minimal jazz trio, Choré vztahy a Night before the end. Mezi bloky 6 a 7 si návštěvníci mohli poslechnout Faťo (drum’n'bass), Ogar (trance), Cebud (elektro, progessive house), Mighq (drum’n'bass), Carlos (breakbeat) a na závěr daMazzo (breakbeat). Kdo stále neměl dost, mohl se po 23. hodině přesunout do Sporting Baru na hudební afterparty.

Protože se vyvedlo slunečné počasí, nesměly chybět stánky s pivem a kofolou. Doplnit figuru bylo možné klobáskou, vepřovým nebo kuřecím steakem. Do VIP stanu přijal pozvání rektor Václav Havlíček i širší vedení SÚZ. SHOW byla zároveň pojata jako poděkování aktivním členům klubu – za svou práci v letním semestru si mohli u PR stánku vyzvednout poukázky na steak a 3 nápoje zdarma. Ke správnému hudebnímu festivalu patří doprovodné akce. Mezi bloky 4 a 8 se konaly zápasy v bahně, zájemci se mohli přihlásit do turnaje ve stolním fotbálku. Přichystána byla také soutěž v nacvakávání koncovek UTP kabelů. PR stánek měl také k dispozici vědomostní test. Kdo ho vyplnil, dostal se do slosování o ceny.

sh_sud

S úplně původní myšlenkou uspořádat takovýto koncert studentských kapel, které zkoušejí v hudebnách na Strahově, přišla Jindřiška Bartůšková (současná zástupkyně bloku 11) již na velikonočním výjezdním zasedání představenstva klubu Silicon Hill. Díky zájmu kapel vyzkoušet si open air koncert mezi bloky nebylo k realizaci festivalu daleko.

Přestože se jednalo o první ročník, akce byla hodnocena úspěšně jen s drobnými výhradami, které organizátoři do příštího ročníku napraví. Poděkování patří všem, kteří se na akci podíleli, především pak Martinu Šramkovi( kapely), Janu Laškovi (občerstvení), Pierru Stružkovi (stolní fotbálek), Pavle Slezákové (zápasy v bahně), Jindřišce Bartůškové a Radkovi Beňo (organizace všeho ostatního).

Máte-li nějaké připomínky či dotazy ke zhodnocení akce? Neváhejte vložit komentář!

Pavla Slezáková


Pavla Slezáková | 16. Červen 2009 | Akce

Komentáře k článku

Lynsey 20.4.2016 02:17:
The truth just shines thugorh your post
Barbi 20.4.2016 21:46:
The hotnsey of your posting shines through http://blvvbsxx.com [url=http://euzqtpeel.com]euzqtpeel[/url] [link=http://lbkvnit.com]lbkvnit[/link]
Sandra 21.4.2016 04:46:
For the love of God, keep writing these <a href="http://mexuurfxrqv.com">arcsltei.</a>
Rosabel 22.4.2016 05:48:
Thanks for cougirbntint. It's helped me understand the issues. http://qmdvsjjvpvi.com [url=http://csjrabvgeml.com]csjrabvgeml[/url] [link=http://lytsdiap.com]lytsdiap[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.