Volby na pozici CKZ a do dozorčí rady klubu - Silicon Hill

Ačkoli může mít někdo pocit, že je slovo „volby“ evergreenem v oficiálních kanálech klubu, jedná se o důkaz fungování klubu na základě studentské demokracie, stále mu záleží na názoru jeho členů. Jak je již známo z květnového infomailu, nedávno proběhly volby do Dozorčí rady (DR) a na post celoklubového zástupce (CKZ) poté, co byla odvolána Elena Rakovská.

Oficiální výsledky byly vyhlášeny 8. června. Novou CKZ se stala Pavla Slezáková (Čarodějka) s těsným náskokem hlasů před Petrem Hodačem(Hody). Do DR bylo potřeba dosadit 5 volených členů. Do DR byli navoleni členové použe čtyři (Pavel Mlýnek, Martin Červenka, Zdeněk Bandíka a Dezider Meško). Bohužel dva kandidáti v celkovém součtu získali záporný počet hlasů, proto v současné době probíhají volby doplňovací na zbývajícího člena DR. Nezapomeň, že DR je dozorčím orgánem klubu a má moc nahlížet pro kontrolu do všech dokumentů, včetně financování, proto je dobré vybrat opravdu toho NEJ kandidáta!

Současně s doplňujícími volbami do DR se hledá také nový zástupce bloku 4. Vojtěch Brázda se chystá zakončit úspešně kariéru studenta, klubové povinnosti již, dle svých slov, nestíhá plnit svědomitě, a tak by rád předal štafetu někomu mladšímu. Co obnáší tato volená funkce nám nastínil v interview bejzz, současný zástupce bl.X.

Sleduj http://volby.siliconhill.cz/, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací právě k volbám v rámci klubu Silicon Hill.

Pavla Slezáková


Pavla Slezáková | 17. Červen 2009 | Klub

Komentáře k článku

Jargal 25.6.2013 06:28:
napsal:When I first saw this title Volebnc3ad kampac5ˆ 24.9.2012 Zlc3adn a Petr Mach | Svobodnc3ad Zlc3adnskc3bd kraj on google I just whent and bokmraok it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I'll bokmraok your blog and take the feeds additionally I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing
Audel 25.6.2013 14:25:
Full of salient pitnos. Don't stop believing or writing!
Helin 2.7.2013 23:11:
napsal:When I first saw this title Volebnc3ad kampac5ˆ 24.9.2012 Zlc3adn a Petr Mach | Svobodnc3ad Zlc3adnskc3bd kraj on google I just whent and<a href="http://hwxisynjn.com"> bokmoark</a> it. I was recommended this web site by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.