Studentská krev - Silicon Hill

Dokážete pomoct někomu, kdo si ve své situaci nemůže pomoct sám?

www.studentskakrev.czAkce Studentská krev je orientovaná na vás, studenty z kolejí Strahov a další studenty.

Jak už název akce napovídá, je zaměřená na podporu bezplatného darování krve.

O co tedy jde?

Na webu nalezneš základní informace o problematice darování krve.

Bude hromadná odběrová akce na koleji?

NE, transfuzní stanice nedokážou zpracovat a využít velké množství krve darované v jeden den. Proto je snaha oslovit a informovat všechny, kteří se o problematiku zajímají a jsou ochotni jít darovat krev rovnou na transfuzní oddělení.

A kde najdu transfuzní oddělení?

V Praze je pět fakultních transfuzních oddělení a v rámci akce Studentská krev spolupracujeme se všemi, takže si můžete sami vybrat, kterou chcete navštívit. Bližší informace zjistíte na našem webu pod záložkou Transfuzní stanice.

A to mám jít sám/a?

V případě, že vám chybí odhodlání nebo odvaha, není problém vyrazit na transfuzní oddělení v rozumných skupinkách. V nejbližších dnech plánujeme první společný odchod. Pokud máte zájem, ozvěte se na mail info@studentskakrev.cz pro více informací. O přesném termínu budete informováni mailem nebo se dozvíte na našem webu nebo na naší stránce na facebooku.

Co když… ?

Minulý rok se podobného semináře na Podolí zúčastnilo více než 40 studentů, proto věříme, že Strahov v tomto smyslu nezklame. Právě proto jsme pro vás naplánovali dva semináře a můžete si vybrat, který termín vám bude lépe vyhovovat.

Hmm, určitě máte další otázky, na které byste se chtěli zeptat? Proto se můžete zúčastnit odborných seminářů na téma darování krve. Uskuteční se ve středu 3. 11. 2010 ve 20:00 a 10. 11. 2010 ve 20:00 ve školicím centru klubu Silicon Hill na Strahově. Dozvíte se zde informace nejen o darování krve, ale i něco o jejím složení, krevních skupinách a mnoho dalších zajímavých věcí. Nebude chybět  prostor na dotazy,  můžete se zeptat odborníků z transfuzních oddělení a dalších významných hostů.

Na akci Studentská krev spolupracuje klub Silicon Hill s klubem Pod-O-Lee a právě na Podolí se 4. 11. 2010  ve 20:00 uskuteční beseda o dárcovství krve, na kterou vás také srdečně zveme.

Dočetli jste až sem?

Vidíme, že vás problematika darování krve zajímá a věříme, že dokážete pomoc i někomu druhému. Proto se zapojte do akce a darujte krev mezi 22. 10. 2010 – 31. 1. 2011 a získejte originální tričko s logem akce a navíc do konce roku voucher na zmrzlinu Ben&Jerry’s.

Pokud se chcete některého ze seminářů zúčastnit, prosím pošlete registrační mail na info@studentskakrev.cz , kde uveďte datum semináře, na který chcete přijít. Pomůžete tím nejen organizátorům.

Všechny další důležité informace naleznete na:

www.studentskakrev.cz
www.facebook.com/studentskakrev (v případě že se stanete fanouškem)
Případně se neváhejte zeptat na cokoliv, co vás zajímá na emailu info@studentskakrev.cz

napsal Petr Hovorka

Petr Hovorka | 26. Říjen 2010 | Akce

Komentáře k článku

ProDarce.cz 11.11.2013 21:43:
Být dobrovolným dárcem krve má řadu výhod. Většina měst nabízí dárcům MHD zdarma nebo s výraznou slevou. Lze využít slevy na sport, nákupy, vstupenky apod. Pokud vás zajímají výhody pro dárce krve, doporučuji navštívit www.ProDarce.cz, kde naleznete kompletní seznam benefitů z celé ČR a další užitečné informace o dárcovství krve.

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.