Volby do Dozorčí rady – na co??? - Silicon Hill

Následující text byl dodán Janem Recinou a Janem Fleišmannem, současnými krizovými managery klubu Silicon Hill.

Možná se ptáte, proč společně s volbami do představenstva klubu Silicon Hill nebyly vyhlášeny volby do Dozorčí rady. I když jistě existuje mnoho různých, více či méně ujetých teorií, vězte, že hlavním důvodem byl fakt, že Dozorčí rada ve složení Pavel Mlýnek, Martin Červenka, Ondřej Szönyi, Veronika Slivoňová a Zdeněk Bandík nebyla schopna dostát svým povinnostem kontrolního orgánu klubu.

V červnu 2010 byl rozhodnutím Studentského parlamentu ustanoven Kontrolní výbor, který bude schopen adekvátním způsobem zastat funkci kontrolního orgánu nejen na úrovni klubu, ale i v rámci celé Studentské unie. Členy Kontrolního výboru schvaluje Studentský parlament, a podmínky, které musí splňovat kandidáti jsou natolik přísné, že jimi projde jen ten, kdo není spjat s aktuálním vedením žádného z klubu a má i patřičné zkušenosti z prostředí Studentské unie.

Zamyslete se tedy nad tím, komu dáte svůj hlas!

johnny5 (Jan Recina)
Šón (Jan Fleišmann)


Pavla Slezáková | 14. Listopad 2010 | Ostatní

Komentáře k článku

Jaycee 11.5.2016 14:41:
enda sättet för chael att fucka jones är at.¤28#30;tvÃ&nta nu, det skulle ALDRIG hända. chael är en lallare, dessutom riktigt trÃ¥kig fighter.
Jodi 11.5.2016 15:53:
Spätsommer Hipkke-PicinicpDa mein Freund und ich schon vor 10 Jahren Schulschätze waren und uns nun nach Jahren für immer wiedergefunden haben, möchten wir gerne die unbeschwerte Schulzeit anhand eines Picknick im Grünen aufleben lassen. Mit allem was dazugehört: Bunte Feldblumen, leichte Kleidung, Blumen im Haar, viel Freude, Sonne und Liebe..Wir würden uns waaahnsinnig freuen!!
Kaylin 12.5.2016 17:18:
Thanks once again Nikos. Musically the cover of &#8216;The <a href="http://pbcwailuk.com">Bo71el&#82tt;</a> is good though it&#8217;s a shame they basically duplicated the flute parts. The vocals aren&#8217;t as good as the original but I will definitely look more into this group. Cheers
Journey 14.5.2016 16:09:
Taxi driver just tried to give me 2 fake 20&#8242;s but i knew they were fake. I was a little suspicious when i noticed he didnt have his name card up on the dashboard to show his number and name. well anyway i kept my 100 and the change he gave me while getting out to go check in a <a href="http://dvxhhs.com">coinnveence</a> store if the 20&#8242;s were fake (they were) and at the same time noticed he was driving off once i was in the store. i earned 32 kuai from the deal. Fuck china and this fcked up place. people will try and cheat you every chance they get.[]

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.