Volební komise hledá dobrovolníky k urnovým volbám! - Silicon Hill

Následující řádky je sdělelení Volební komise klubu Silicon Hill

Jak nejspíš víte, tak právě probíhají volby do Představenstva klubu Silicon Hill a vzhledem k jejich nebývalému rozsahu je nutné zajistit jejich organizační průběh. Proto se obracíme na Vás – členy klubu, abyste nám s tímto úkolem pomohli. Jde o to, že pro urnové volby potřebujeme skupinu dobrovolníků, kteří by ve dvojicích byli na jednotlivých blocích a organizovali volby na bloku.

Nejde o žádnou složitou práci, jistě jste už u voleb byli, takže víte, co okrsková volební komise dělá. Vaším úkolem by tedy bylo: zkontrolovat podle předem připraveného volebního seznamu, zda může volit (musí se prokázat kolejenkou); poté voliči vydat hlasovací lístek; poučit ho, jak může hlasovat (křížek u jednotlivých možností PRO – PROTI – ZDRŽUJI SE); a dohlédnout, aby jej vhodil do urny; a pak jej ze seznamu vyškrtnout, že už má odvoleno.

Urnové volby budou probíhat  v úterý 23. a středu 24. listopadu. Časově je to od 19:30 do 21:30. Po dobrovolnících požadujeme aby byli spolehliví, ochotní pomoci a být k dispozici alespoň jeden celý večer. Upozorňujeme, že dobrovolníci nebudou nasazeni na svůj blok.

Pokud Vás toto zaujalo a chcete pomoci nejen nám, ale i celému klubu, přihlaste se nám na mail volby@sh.cvut.cz . Do přihlášky nám prosím pište jméno, příjmení, UID, blok kde bydlíte a den, kdy můžete pomoci.

Volební komise


Pavla Slezáková | 19. Listopad 2010 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.